Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفتگویی تفصیلی با  دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، درباره برخی موضوعات نظیر حمله به عین الاسد، مورد اصابت قرار گرفتن برخی شناورهای اسرائیلی و انجام عملیت علیه صهیونیستها در اربیل عراق و نیز مورد اصابت قرار دادن اشتباهی هواپیمای اوکراینی پرداخته است که برخی سخنان وی منتشر شده و مشروح ان نیز به زودی منتشر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار حاجی‌زاده درباره انتقام خون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و حمله به پایگاه عین  الاسد گفته است: در ارتباط با سردار سلیمانی ما می‌توانستیم چند راه مقابله را معلوم کنیم. یک راه این بود که یک جنگ تمام عیار راه بیاندازیم. در این صورت ما می‌بایست پایگاه‌های آنها (آمریکایی‌ها) در منطقه را می‌زدیم و بعد یک زد و خورد سنیگن بین ما و آمریکایی‌ها صورت می‌گرفت و مثلا یک جنگ یک ماهه اتفاق می‌افتاد. اما آیا این کار منطقی بود؟ در نتیجه آن ما تعدادی کشته از آنها می‌گرفتیم و آنها هم چند هزار نفر از مردم عادی و نظامی را می‌کشتند و یک ضربه‌ای به کشور وارد می‌شد و ما ده بیست سال عقب می‌افتادیم.

وی تصریح کرد: ما به این نتیجه رسیدیم که جنگ نتایج خوبی برای ما ندارد و باید اقدامی انجام دهیم که دستاوردهای خوبی برای ما و منطقه داشته باشد. در نتیجه مسئولین نظام بحث اخراج امریکا از منطقه را مطرح کردند. این درحالی بود که تا قبل از آن حرفی از اخراج آمریکا از منطقه نبود و صبحت‌ها پیرامون رفتن آمریکا از منطقه بود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه عنوان کرد: وقتی این هدف گذاری تعیین شد، معلوم می‌شود برنامه‌ای پشت سر آن قرار دارد. آنها یک اقدام نظامی انجام داده بودند و ما هم باید یک اقدام نظامی انجام می دادیم لذا آمدیم و در این حد( حمله به عین الاسد) اقدامی را انجام دادیم. این اقدام ما در شرایط بود که آمریکایی‌ها اعلام کرده بودند که اگر ایران اقدامی کند ما 52 نقطه از ایران را مورد هدف قرار می‌دهیم.

وی ادامه داد:‌ در کنار حمله به عین الاسد موضوع تعقیب آمران و عاملان ترور سردار سلیمانی مطرح شد و امروز کار بجایی رسیده است که آمریکایی‌ها به راحتی گذشته در منطقه تردد نمی‌کنند.

سردار حاجی زاده با بیان اینکه اتفاقاتی که در منطقه می افتد تصادفی نیست، گفت:‌بعد از پاسخ ما، حدود 80 درصد از ناوگان نظامی آمریکا از منطقه خایج فارس به دریای عمان رفته است و فشار روحی روانی زیادی به نیروهای آنان وارد می‌شود که این اطلاعات از درون خود آنها به ما می‌رسد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تصریح کرد: تا اینجای کار خروج آمریکایی‌‌ها از منطقه یک خروج اختیاری نبوده است. حالا شاید برخی بگویند این خروج بر اثر فشار طالبان بوده است  اما بیست سال است که روی آنها کار می‌کنیم و بعد از شهادت حاج قاسم اقدامات ما سرعت پیدا کرده است. امروز امکانات آمریکایی‌ها در منطقه بی خاصیت شده و آنها حرف از دورسازی امکاناتشان می‌زنند.

وی اظهار داشت: اقداماتی که ما انجام می‌دهیم باید با منطقه باشد و اگر ما اقدامات هیجانی انجام دهیم معلوم نیست به نتایج قابل قبول برسیم. ما نترسیده‌ایم و شما دیدید که هم پایگاه عین الاسد را زدیم و هم پهپاد آنها را منهدم کردیم و اقدامات دیگری انجام داده‌ایم که فعلا مجال گفتن آنها نیست.

سردار حاجی‌زاده در ادامه درباره پاسخ ایران به اقدامات رژیم صهیونیستی نیز گفت: ما هم گاهی می‌شنویم که ضرباتی به آنها وارد می‌شود و کشتی‌های آنها و یا کارخانه‌شان دچار آتش سوزی شده است. بالاخره ما هم خدایی داریم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه ادامه داد:‌ امروز به دلیل کوتاهی نیروهای امنیتی و همچنین رویکرد دولت غربگرایی که بر سرکار بود امنیت ما دچار خدشه شده است. دیپلماسی که مبتنی بر غربگرایی باشد اصلا میدان را قبول ندارد. البته باید بگویم که من هم شنیده‌ام که اسرائیلی‌ها بعد از ترور شهید فخری زاده در اربیل خیلی کشته داده‌اند./ تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: سردار حاجی زاده کشتی های اسرائیلی فرمانده نیروی هوافضای سپاه سردار حاجی زاده آمریکایی ها عین الاسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۱۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد

پایگاه خبری «خلیج آنلاین» با اعلام این خبر اضافه کرد: روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از یک مقام اماراتی نوشت که کشورش محدودیت هایی را برای عملیات جنگنده های آمریکا علیه اهدافی در عراق و یمن اعمال کرد.

این مقام اماراتی که به نام وی اشاره ای نشده است، خاطرنشان کرد که این تصمیم ناشی از ایده دفاع از خود اتخاذ شده است.

این مقام اماراتی اظهار داشت که از حملات جنگنده های آمریکایی مستقر در پایگاه الظفره به عراق و یمن جلوگیری شد زیرا پس از حمله شبه‌نظامیان در این کشورها در آغاز سال ۲۰۲۲، آمریکا برای اتخاذ اقدامات برای دفاع از امارات به کُندی عمل کرد.

در همین حال، مقامات آمریکایی گفتند که این موضع امارات، فرماندهان آمریکایی را بر آن داشت تا هواپیماهای بیشتری را به پایگاه هوایی «العدید» در قطر ارسال کنند.

وال استریت ژورنال نوشت که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، انتقال جنگنده‌های جت، پهپادهای مسلح و سایر هواپیماها را به قطر آغاز کرد و در مورد تمرکز نیروها برای دور زدن محدودیت‌های اعمال شده برای حملات هوایی از پایگاه هوایی در امارات که واشنگتن از مدت‌ها پیش از آن استفاده می‌کرد، تجدید نظر کرده است.

این روزنامه آمریکایی تصریح کرد که این اقدام، نشاندهنده تنش بین واشنگتن و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که نیروهای آمریکایی در آنها پایگاه نظامی دارند.

به نوشته وال استریت ژورنال، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بیم آن دارند که جنگی که ۸ ماه است در غزه ادامه دارد، گسترده و به یک درگیری منطقه ای کشیده شوند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات ابوظبی اضافه کرد که امارات متحده عربی به طور فزاینده ای نسبت به احتمال اینکه این کشور از سوی نیروهای مقاومت در منطقه به عنوان کمک کننده آمریکا در انجام عملیات نظامی محسوب شود و هدف نیروهای مقاومت در منطقه قرار گیرد، نگران است.

وال استریت ژورنال به نقل از یک منبع آگاه اشاره کرد که آمریکا در روزهای اخیر با قطری ها برای آوردن جنگنده ها، هواپیماهای شناسایی و پهپادهای مسلح اضافی به پایگاه العدید هماهنگ شده است.

مقامات آمریکایی اظهار داشتند که واشنگتن افزون بر انتقال عملیات به قطر، در حال بررسی حملاتی از سوی جیبوتی در شرق آفریقا است.

بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، پایگاه هوایی العدید در قطر افزون بر اینکه مرکز فرماندهی منطقه‌ای نیروی هوایی ایالات متحده است یکی از بزرگترین مراکز جنگنده های نیروی هوایی آمریکایی نیز به حساب می‌آید.

پایگاه العدید به عنوان بزرگترین پایگاه های آمریکایی در منطقه به حساب می آید و حدود ۱۰ هزار نظامی آمریکایی را در خود جای داده است.

قطر یکی از متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو محسوب می شود و به حل و فصل بسیاری از پرونده های پیچیده واشنگتن از جمله پرونده افغانستان کمک کرده است.

دوحه در حال حاضر نیز نقش برجسته ای در تلاش های میانجی گری بین حماس و رژیم اسرائیل ایفا می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • انجام ۵۰ درصد از نقشه برداری امامزاده ابراهیم(ع) شفت تا فردا
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان
  • واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال / واکنش پلیس به اظهارات امین منوچهری
  • جزئیات حمله به بازیکن سابق استقلال (+عکس)
  • این شهروند باید به پلیس اعتماد کند | واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران